28.10.18

Осінь – пора гарячого чаю та цікавих книжок


Змерзли? Не переймайтесь, осінь має багато своїх переваг ;) Це період затишку та спокою, коли хочеться загорнутися у теплий плед і смакувати гарячий чай. Це також пора, яка якнайкраще  підходить для читання. Чому? Ось кілька причин.
  • Осінь – час, коли температура падає, і хочеться загорнутися у теплий светр чи ковдру, одягнути довгі в’язані шкарпетки і насолоджуватися книжками. Як давно ви таке робили? 
  • Коли стає прохолодніше, особливе задоволення приносять хвилини, коли ще встигаєш спіймати тепло аби почитати на вулиці. Парк, огорнутий золотом листя з усіма його відтінками, – це магічне місце для мандрів книжковими світами. 
  • Сама осінь з усією її красою та затишністю – вже як сторінка з книжки. Не прогавте можливість надихатися цим прозорим повітрям та може й уявити себе героєм улюбленої книги ;)
  • Восени з’являється так багато книжкових новинок. У Львові, наприклад, у вересні відбувається справжнє книжкове свято – Форум видавців, – де видавці з усієї країни тішать читачів «свіженькими» книжками. А ви вже бачили новинки від Старого Лева?
  •  Довгі осінні вечори можна використати для читання тих творів, на які не вистачило часу протягом літньої відпустки;) Бажаєте книжок, яких вистачить надовго? Завітайте до нашої бібліотеки;)
  • Осінь – також гарний час, коли захопливе читання можна поєднати з осінніми смаколиками та напоями, як-от чай з коржиками, пиріжки з грушевим варенням або гарбузову кашу, яка надзвичайно смачна та корисна ;)
  • Осінь – три місяці часу для читання та улюблених справ. Тож гайда до біблііотеки та братися до омріяних книг ;)
Ми вирішили нагадати вам, про найцікавіше осіннє дозвілля – читання книги і підготували для вас книжкову виставку – інсталяцію  «Осінь – пора гарячого чаю та цікавих книжок»
Приємного Вам осіннього читання, вдягайтеся тепліше!:)







Немає коментарів:

Дописати коментар