06.11.14

Громадські слухання "Рідному місту /селу - сучасна бібліотека"

Сьогодні в нашій бібліотеці пройшли громадські слухання.
Для вивчення громадської думки ми використовували різні форми роботи:
  • опитування
  • анкетування
  • експрес - інтерв'ю
  • були обладнані скриньки для збору пропозицій "Моя думка про бібліотеку"
  • діти писали міні - твір на тему "Моя бібліотека"
 
 
 



Активну участь в обговоренні брали представники місцевого самоврядування, сільська інтелігенція, учнівська молодь. Громадські слухання спонукали органи влади та мешканців селища оцінити важливу роль та здобутки бібліотеки як центр місцевої громади. Були проаналізовані і взяті до уваги численні пропозиції, висловлені під час проведення обговорень «Думка громади про бібліотеку». 


З вступним словом виступила Саганська М. І., яка розповіла про роботу бібліотеки.
 
Піщук Г. Б. проаналізувала анкетування "Рідному місту /селу - сучасна бібліотека", відгуки та побажання з скриньки пропозицій "Моя думка про бібліотеку" і зачитала найкращий міні-твір на тему "Моя бібліотека".

Постійний читач Кіцай І .Л. підняв питання про збільшення бюджетного фінансування на опалення бібліотеки.

 Вчитель Петрівська Г. П. висловила подяку за тісну співпрацю з школою в роботі з дітьми і за теплу атмосферу, яка панує в бібліотеці.
 
 Депутат Стась Г. А.  закликала ще активніше популяризувати твори місцевих письменників, тим самим забезпечуючи інтелектуальний і духовний розвиток читачів.
 
     Учасники  слухань підтримали питання  про потребу бібліотеки в поліпшенні матеріально-технічної бази: оновлення бібліотечних фондів, створення комфортних умов для користувачів.  Також звернули увагу на те, що бібліотека потребує постійної уваги та підтримки з боку органа місцевого самоврядування та громади. Громадські обговорення визначили місію селищної бібліотеки, яка забезпечує доступ громадян до всіх видів суспільної інформації, сприяє оволодінню інформаційною та комп’ютерною грамотністю, надає можливості для індивідуального творчого росту. А також побажали нашій бібліотеці подальшого процвітання та почуття необхідності для мешканців нашого селища.  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар