16.05.23

Гра в музей ( літературний гід по книзі )

Музеї зберігають пам'ять та історію народу, культурну спадщину наших предків. Міжнародний день музеїв 18 травня вшановує важливість та цінність музеїв. У цей день музеї по всьому світу безкоштовно працюють для відвідувачів, проводять незвичайні виставки та культурні заходи, показують нові експонати.


Друзі, хочете дізнатись, як цікаво провести час із дітьми у музеї чи галереї? Як бавитись, спілкуючись про мистецтво? Як перетворити похід у музей на незабутній спогад дитинства?

Пропонуємо завітати до нашої бібліотеки і знайти відповіді на ваші запитання в книзі Наталії Космолінської та Ірини Магдиш, які точно знають, як захопливо та нестандартно розповісти про предмети мистецтва, що експонуються у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Возницького. Адже саме вони створили чудову пізнавальну книжку «Гра в музей», на сторінках якої читач знайде: багато цікавого про картини й скульптури з Львівської галереї, чимало ідей для мандрівок унікальними місцинами Львівщини, а також інформацію щодо музики, книжок, фільмів, котрі пов’язані з предметами мистецтва.

Ця книжка – справжня знахідка для усіх, хто любить творчість та мислить яскраво.

Немає коментарів:

Дописати коментар